Expositie Bloemsierkunst bij TerraNext in Eelde

EELDE

TerraNext in Eelde houdt donderdag 1 juni de jaarlijkse examenexpositie Bloemsierkunst.

Cursisten van de vakopleiding bloemschikken van TerraNext maken 's ochtends hun examenstukken. Direct na de uitslag worden deze examenstukken tentoongesteld. Behalve deze examenstukken worden bloemstukken van studenten van de BBL-opleiding Bloem & Styling - van verschillende niveaus - tentoongesteld. In totaal zijn ruim vijftig bloemwerken te zien.

Workshops en wedstrijd

Bezoekers die niet alleen willen kijken, kunnen deelnemen aan workshops, georganiseerd door studenten van de opleiding Bloem & Styling. Bovendien is een wedstrijd aan de expositie gekoppeld. Binders en bindsters krijgen hierin de gelegenheid hun werk te laten zien aan anderen. Deelnemers wordt gevraagd een boeket, bloemstuk of arrangement te maken met als thema ‘Geslaagd’. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@terranext.nl. De expositie duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen