Hallo MBO: last minute informatiemarkt mbo-instellingen

GRONINGEN

De mbo-instellingen Alfa-college, Drenthe College, Noorderpoort, ROC Menso Alting en Terra MBO houden donderdag 1 juni de informatiemarkt Hallo MBO. Deze voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor alle v(mb)o-leerlingen die, om welke reden dan ook, nog geen keuze voor een vervolgopleiding hebben gemaakt.

Leerlingen kunnen op de informatiemarkt kennismaken met het mbo; wat betekent het om op het mbo te studeren, welke beroepsopleidingen zijn er en welke opleiding past het best bij de ambitie van de leerling? Ook kunnen leerlingen en hun ouders hierover met studieloopbaanbegeleiders in gesprek gaan en kunnen leerlingen zich meteen aanmelden voor hun gewenste studierichting. Locaties (en tijdstippen):
  • Alfa-college - Admiraal de Ruyterlaan 2, Groningen (18.00 - 20.30 uur);
  • Noorderpoort - Bornholmstraat 31, Groningen (16.00 - 19.00 uur);
  • ROC Menso Alting - Vondelpad 4, Groningen (16.00 - 18.00 uur);
  • Drenthe College - Anne de Vriesstraat 70, Assen (16.00 - 18.00 uur);
  • Terra MBO - Hereweg 99, Groningen (16.00 - 19.00 uur) of Vredeveldseweg 55, Assen (16.00 tot 19.00 uur).
Hallo MBO is een initiatief van de vijf noordelijke mbo-instellingen. Deze instellingen werken structureel samen binnen AROC.

Auteur

Marc Jansen