De Noorderlingen speelt 'De onwaarschijnlijke doch waargebeurde geschiedenis'

GRONINGEN

De Noorderlingen - vooropleiding theater Groningen staat zondag 11 juni met 'De onwaarschijnlijke doch waargebeurde geschiedenis van Pelle de Zwijger, Roze Marie en Lange Hans' in het Grand Theatre in Groningen.

Deze voorstelling gaat over mensen van lang geleden met sporen in het heden, of andersom. Vreemde snuiters, gelukzoekers en pechhebbers. Doorzetters, hoogvliegers en verliezers. Verbonden door hetzelfde bloed, het lot en het toeval. Familiebanden en vriendschap. Heden en onvoltooid verleden. Over de tijd. Leven en dood. Er gebeuren dingen die niet kunnen. En toch gebeuren ze. Klinkklare onzin, historische feiten en magisch realisme. De regie is in handen van Lies van de Wiel, vaste regisseur en docent bij De Noorderlingen. Aanvang: 20.30 uur. Meer informatie: www.denoorderlingen.nl

Auteur

Marc Jansen