Groninger culturele instellingen luiden samen nieuw seizoen in

GRONINGEN

Het Noord Nederlands Orkest, Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni en De Oosterpoort en de Stadsschouwburg luiden zaterdag 3 juni in de binnenstad van Groningen samen het nieuwe theater- en concertseizoen in.

Dat doen de drie culturele instellingen, die komend seizoen opgeteld 350 voorstellingen en concerten presenteren, op nu nog geheime wijze. De instellingen beloven het publiek tussen 14.30 en 16.00 uur op de hoek van de Herestraat (bij de winkel Nikkie) een een verrassing te trakteren.

GELUKSKRASSERS

Daarbij worden, naast seizoenbrochures, GELUKSKRASSERS uitgedeeld. De winnaar van de hoofdprijs mag een jaar lang gratis naar honderd geselecteerde voorstellingen en concerten in De Oosterpoort en de Stadsschouwburg.

Nieuwe programma’s bekend

De culturele instellingen hebben onlangs hun programma’s voor het seizoen 2017-2018 gepresenteerd. Het Noord Nederlands Orkest – dat in 2016 alle bezoekersrecords doorbrak – presenteerde het nieuwe programma begin mei, de Oosterpoort en de Stadsschouwburg en het NNT volgden kort daarna.

Auteur

Marc Jansen