Open huis Galerie Paterswolde op Tweede Pinksterdag

PATERSWOLDE

Galerie Paterswolde in Paterswolde houdt Tweede Pinksterdag (maandag 5 juni) open huis.

Belangstellenden kunnen tussen 11.00 en 17.00 uur een kijkje nemen in de galerie.

Expositie

Daar wordt die dat ook de expositie 'Abstract' geopend. Deze expositie toont werken van Hilde Barendse, Diek Boerman, Lydia van Domburgh, Ruurd Elzer, Sjoerd Elzer, Nelske Elzer, Hester IJff, Jeffrey Linker, Geert Maring, Hieke Veenstra en Hans Van Wouwe.

Schilderworkshops

Om 11.30 en 14.30 uur staan schilderworkshops geprogrammeerd. Deze workshops worden gegeven door Marjolijn Zwolsman van Atelier Lijn. Deelname kost 15 euro. Aanmelding: workshop@galeriepaterswolde.nl.

Muziek

In de tuin van de galerie klinkt om 13.30 en 15.30 uur muziek van Peggy Bouwer (zang) en Sirach ter Veer (gitaar).

Auteur

Marc Jansen