Voorronde strijd om Gouden Hamer bij Hornbach Groningen

GRONINGEN

Bij Hornbach Groningen wordt zaterdag 3 juni de eerste regionale voorronde van de strijd om de titel 'Beste klusvader van Nederland’ gehouden. De winnaar van de landelijke finale gaat bovendien met de Gouden Hamer aan de haal.

Hornbach heeft de Gouden Hamer-competitie in het leven geroepen als ode aan alle klussende vaders. Om Vaderdag extra glans te geven en deze klussende mannen eens goed in het zonnetje te zetten. Deelnemers moeten aan de slag met zaag-, boor- en timmeropdrachten. De winnaar van de voorronde plaatst zich voor de landelijke finale op Vaderdag.

Vier speeldagen

De voorronde duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. En omdat veel echte klusvaders het op vrije dagen druk hebben met hun eigen bouwprojecten, zijn vier speeldagen gepland: zaterdag 3 juni, maandag 5 juni (2de Pinksterdag), zaterdag 10 juni en zondag 11 juni. Meer informatie: www.hornbach.nl/goudenhamer

Auteur

Marc Jansen