Cityleague: frisbee voor beginners in Noorderplantsoen

GRONINGEN

  Gronical Dizziness uit Groningen heeft een Cityleague georganiseerd. Dit is een lokale competitie voor spelers die kennis willen maken met ultimate frisbee. Plaats van handeling is het Noorderplantsoen.

Ultimate frisbee is een snelle teamsport. Doel van het spel is de frisbee in een vak aan de andere kant van het veld te vangen. Het andere team probeert de frisbee te onderscheppen. Een team telt vijf tot zeven spelers. De Cityleague Groningen wordt op afgewerkt op de donderdagen 8, 15 en 22 juni, steeds van 19.00 tot 22.00 uur. Deelnemers leren de beginselen van de sport en spelen een korte competitie tegen andere teams.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich individueel of met een team aanmelden op www.cityleague.nl. Deelname kost 10 euro (inclusief consumptie en wedstrijdfrisbee).

Auteur

Marc Jansen