TakeRoot presents: Jesca Hoop in Lutherse kerk

GRONINGEN

Singer-songwriter Jesca Hoop geeft vrijdag 10 november een concert in de Lutherse kerk in Groningen. Dit optreden is onderdeel van de reeks concerten die De Oosterpoort presenteert onder de noemer ‘TakeRoot presents’.

Jesca Hoop was vorig jaar voor het eerst in Groningen, voor een concert met Iron & Wine-troubadour Sam Beam. Samen met hem maakte ze het album ‘Love Letter For Fire’ dat ze tijdens het TakeRoot Festival 2016 live ten gehore brachten.

Jesca Hoop

Jesca Hoop groeide op in een Mormoons gezin, maar brak op haar 16de met het geloof en werkte later als nanny in huize Tom Waits. Hoop speelt een gevarieerd en uitgebreid folk-repertoire. Haar nieuwste album ‘Memories Are Now’ kwam begin dit jaar uit. Minimalistisch, maar steeds vol energie, klinkt een schat aan levenservaring door in haar muziek. Aanvang: 20.30 uur. Kaarten (à 12 euro) zijn verkrijgbaar via de-oosterpoort.nl.

Auteur

Marc Jansen