De Noorderlingen presenteert open huis festival 'Wijd Open'

GRONINGEN

De Noorderlingen presenteert zaterdag 10 en zondag 11 juni voor de zesde keer het open huis festival 'Wijd Open'.

De Noorderlingen - vooropleiding theater Groningen laat hierbij in het Grand Theatre in Groningen af en ook onaf werk zien, zoals 'The normal cat = success', 'Momentum', 'Ochtendgloren' en 'De onwaarschijnlijke doch waargebeurde geschiedenis van Pelle de Zwijger, Roze Marie en Lange Hans'. Daarnaast speelt De Noorderlingen-van-nu scènes met De Noorderlingen-van-toen in een eigen versie van De Vloer Op. Verder is work in progress te zien van de productiegroep: van solo tot foto-expo. 'Wijd Open' begint zaterdag 10 juni om 19.00 uur, zondag 11 juni om 14.30 uur. Reserveren: kaartjes@denoorderlingen.nl. Meer informatie: www.denoorderlingen.nl

Auteur

Marc Jansen