Het Blauwe Uur en Contradiction in Sterrebos Live

GRONINGEN

Het Blauwe Uur en Contradiction maken zondag 11 juni hun opwachting in Sterrebos Live.

Dit is een reeks zondagmiddagconcerten in de muziekkoepel in het Groninger Sterrebos, geïnitieerd door het Wijkcomité Helpman.

Het Blauwe Uur

[caption id="attachment_71418" align="alignright" width="152"]Het Blauwe Uur. Foto: Wijkcomité Helpman Het Blauwe Uur. Foto: Wijkcomité Helpman[/caption] Het Blauwe Uur presenteert een poëtisch Nederlandstalig programma. Met eigen nummers en naar eigen hand gezette (oost) Europese covers. Het repertoire omvat een mix van Franse chansons, Griekse rebètika, Hollandse schlagers, Roemeense gipsy en Balkan; kortweg 'Europeana'.

Contradiction

[caption id="attachment_71419" align="alignleft" width="241"]Contradiction. Foto: Wijkcomité Helpman Contradiction. Foto: Wijkcomité Helpman[/caption] Contradiction speelt funk, soul en groove uit de jaren tachtig. Aldus passeren nummer van bijvoorbeeld Chaka Khan, Incognito, Jamiroquai, Earth Wind & Fire, Laura Vayne & the Vipertons, Bruno Mars en Stevie Wonder de revue.

Sterrebos Live

Sterrebos Live, dat bij slecht weer géén doorgang vindt, duurt van 14.30 tot 16.30 uur. Entree: gratis. Meer informatie: www.wijkhelpman.nl

Auteur

Marc Jansen