Dubbelconcert Moving Colours en Full House in Doopsgezinde kerk

GRONINGEN

De Doopsgezinde kerk in Groningen is zaterdag 10 juni toneel van een dubbelconcert van het Gronings/ Drentse kwintet Full House en Moving Colours uit Berlijn.

XL Vocal Group Moving Colours bestaat tien jaar. De 25-zangers tellende groep viert dit jubileum met twee dubbelconcerten in Nederland; in Groningen en in Zevenbergen. Het door Karin Müller geleide (en opgerichte) Moving Colours presenteert een gevarieerd a cappella-programma. Met interpretaties van moderne nummers met nieuwe elementen en nummers met een hoge entertainment-factor.

Full House

Het in 2012 opgerichte Full House zingt popsongs uit verschillende perioden, gospel, latin, jazz en klassiek met een vleugje humor. De meeste arrangementen van Full House zijn van eigen hand.
Lees verder na de foto.
[caption id="attachment_71513" align="aligncenter" width="522"]Full House. Foto: Auniek K.E. Klijnstra - Noorderklik Full House. Foto: Auniek K.E. Klijnstra - Noorderklik[/caption] Het dubbelconcert, dat is georganiseerd door FullHouse in samenwerking met Stichting Eduvox, begint om 20.00 uur. Kaartreservering (à 12,50 euro): www.eduvox.nl/movingcolours.

Auteur

Marc Jansen