Machine Gun Kelly naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

De extravagante Amerikaanse rapper Machine Gun Kelly (MGK) geeft vrijdag 6 oktober een concert in De Oosterpoort in Groningen.

De Amerikaanse rapper Colson Baker (Machine Gun Kelly of MGK; een verwijzing naar de beruchte Amerikaanse gangster George 'Machine Gun Kelly' Barnes). De rapper is onder meer bekend van ‘Bad Things’ met Camila Cabello, ‘At my Best’, ‘Trap Paris’ en samenwerkingen met DMX, Lil Jon en Waka Flocka Flame. Hoewel pas 27 jaar, is MGK alles behalve een groentje. Hij heeft al een bewogen leven achter de rug. Hij was een tijd dakloos, kampte met een heroïneverslaving en is al tien jaar vader van dochter Chasie. Behalve rapper is MGK acteur en heeft hij een eigen kledinglijn. Aanvang: 20.00 uur. Entree: 25 euro. Meer informatie: de-oosterpoort.nl. https://youtu.be/QpbQ4I3Eidg

Auteur

Marc Jansen