Talentenconcert 2017 bij VRIJDAG

GRONINGEN

Bij VRIJDAG (locatie Sint Jansstraat), het huis van amateurkunst voor Groningen, staat vrijdag 9 juni het Talentenconcert 2017 geprogrammeerd.

Tien talenten spelen de muzikale werken van onder meer Rieding, Brahms en Piazolla. Zij doen dit onder leiding van VRIJDAGdocent Pierre LaFaye.

Samen spelen

“Het Talentenconcert 2017 past uitstekend binnen de focus van ons muziekonderwijs, waarin samen spelen en samen muziek ervaren centraal staan", zegt hij. "Door samen te spelen, leer je meer dan alleen de technische kant van je eigen instrument bespelen, je leert vooral ook beter luisteren, wat belangrijk is voor een goede muzikale ontwikkeling."

Deelnemende talenten

Sam Bakker, Liedeke Veldkamp, Greta Gutuleac, Carlo Sikkens en Uma Yeoman spelen vrijdag op piano. Tigran Kosjan speelt op klassiek gitaar, Rob Lammers op klarinet en Yasminder Rozeboom en Sophie Jackson op viool. Teuntje Post neemt de zangpartijen op zich. Aanvang: 19.30 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen