Jarige De Belg Waterloo trakteert op frites

GRONINGEN

De Belg Waterloo bestaat dertig jaar. En wie jarig is trakteert. Op de Grote Markt in Groningen én in Zuidlaren.

Iedereen die ‘de Belg’ zondag 11 juni tussen 11.30 en 12.30 uur feliciteert, krijgt gratis een originele puntzak Vlaamse frites met saus naar keuze. Kinderen krijgen een kidsbox, gevuld met de originele puntzak Vlaamse Frites en saus naar keuze, een pakje drinken en een speelgoedje.

Vlaamse frites

De Belg Waterloo is een begrip in het Noorden. Dat dankt het aan zijn dagelijks vers gesneden Vlaamse frites van biologische aardappelen. De frites zijn glutenvrij en worden in honderd procent plantaardige vetten gebakken. De frites worden bovendien altijd gescheiden van de snacks gebakken. En het vet wordt elke dag verschoond.

Auteur

Marc Jansen