Yorien van den Hombergh te gast bij Club Proza

GRONINGEN

Yorien van den Hombergh is donderdag 15 juni te gast bij 'Club Proza' in de Kroeg van Klaas in Groningen.

De schrijfster zal enkele stukken voordragen uit haar onlangs verschenen verhalenbundel 'Doe maar light'. Yorien van den Hombergh is voor het eerst te gast bij Club Proza. Zij schreef de voorbije jaren korte verhalen waarvan dertig zijn opgenomen in de bundel 'Doe maar Light' (ISBN 978-94-92699-00-8). Yorien van den Hombergh was jarenlang werkzaam in de overheidscommunicatie in het Noorden en is nu columnist en docent.

Club Proza

Club Proza is een literair programma dat iedere derde donderdag van de maand wordt gepresenteerd in de Kroeg van Klaas. Op het programma staan veelal korte krachtige voordrachten. De clubschrijvers dragen nieuw geschreven korte verhalen of columns voor. De vaste kern bestaat uit Bill Mensema, Tjitske Zuiderbaan, José Cutileiro, Lieke Hofman en Leonieke Toering. Het is hun gewoonte elke maand een of meer gastschrijvers uit te nodigen. Aanvang: 20.30 uur.

Auteur

Marc Jansen