Musical ‘De Bestemming’ in theaterzaal De Vlootschouw

GRONINGEN

Theaterzaal De Vlootschouw in wijkcentrum Het Dok in Groningen vormt zaterdag 17 juni het decor voor de muscial 'De Bestemming'. Met een mix van toneel en popliederen.

Een groep van 45 koorleden en toneelspelers van de koren Shira uit Groningen en Semaja uit Winschoten vertellen in deze musical het verhaal van een zwerver die op een dag wakker wordt op een bankje in het park. Hij heeft zijn laatste flessen leeggedronken en een laatste shot genomen. Wegzinkend in gevoelens van leegte, eenzaamheid en hopeloosheid, vraagt hij zich af wat de nieuwe dag gaat brengen. Wat heeft het leven voor zin als je niks hebt? Die dag heeft hij vier ontmoetingen met verschillende mensen, die allemaal zo hun eigen visie hebben op het leven. Wat neemt de zwerver mee uit deze gesprekken? Aanvang: 19.30 uur. Reservering: debestemminggroningen@gmail.com.

Auteur

Marc Jansen