Café Naderhand met lezing 'Moed/ t om door te leven'

GRONINGEN

In Het Heerenhuis in Groningen wordt zondag 18 juni een Café Naderhand gehouden. Het inloopcafé voor nabestaanden wordt voorafgegaan door de lezing 'Moed/ t om door te leven'. 

Wanneer een dierbare overleden is, kan het moeilijk zijn verder te leven. Vaak is spraken van een gevoel van 'moeten' doorleven in plaats van 'willen' doorleven. En is er veel moed voor nodig het leven verder te leven. Waar die moed vandaan te halen en wie geeft steun en troost?

Ruurd van de Water

Deze lezing wordt gegeven door Ruurd van de Water. Hij is palliatief verpleegkundige en geestelijk verzorger in het Martini Ziekenhuis in Groningen.

Inloopcafé

De lezing begint om 14.30 uur. Het aansluitende inloopcafé duurt tot 17.00 uur. Het doel van het inloopcafé is nabestaanden met elkaar in contact te brengen én de mogelijkheid te bieden om samen activiteiten af te kunnen spreken. Entree: gratis. Meer informatie: www.cafenaderhand.nl

Auteur

Marc Jansen