Open jeugddag American Football Club Groningen Giants

GRONINGEN

American Football Club Groningen Giants houdt zondag 18 juni een open dag voor jeugd van 14 jaar en ouder.

Het evenement begint om 12.00 uur met een korte uitleg van de regels van en de posities in het American Football. Daarna wordt een training gegeven. Hierin worden alle aspecten van American Football behandeld. De training duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Nieuwe jeugdspelers

American Football Club Groningen Giants houdt de open jeugddag vanuit een behoeft aan nieuwe jeugdspelers. "In alle maten; groot/ klein, dik/ dun, snel/ langzaam, lang/ kort", meldt de club. "Een van de voordelen van American Football is namelijk dat er voor elk postuur een geschikte positie is. Er is niet zoiets als te klein of te zwaar."

Deelname

Deelname aan de dag is geheel gratis, voor drinken en een kleine snack wordt gezorgd. Plaats van handeling is Sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Schoenen met noppen wordt aangeraden. Overig materiaal, zoals schouderpads en helmen, wordt beschikbaar gesteld. Aanmelding (met naam, geboortedatum en telefoonnummer): info@groningengiants.nl.

Auteur

Marc Jansen