Q&A met Google-topman Pim van der Feltz

GRONINGEN

In het Groninger Forum (Hereplein) staat woensdag 21 juni een Q&A met Google-topman Pim van der Feltz geprogrammeerd.

Pim van der Feltz is CEO van Google Benelux. IN het Groninger Forum wordt hem het hemd van het lijf gevraagd over het machtigste, grootste en snelst groeiende tech-bedrijf ter wereld.

Jarno Duursma

Host is Jarno Duursma, trendwatcher op het gebied van nieuwe media en technologie. Hij ontleedt al browsend Feltz’s achtergrond. Want hoe komt een student Algemene Economie uit Groningen terecht bij Google?

Tips voor starters

Verder wordt dieper ingegaan op Google als onderneming en werkgever. Welke tips heeft Feltz voor (startende) ondernemers? En wat kunnen we leren van de werkcultuur bij Google? Het publiek mag Pim van der Feltz ook vragen stellen. Aanvang: 20.00 uur. Entree: 5 euro (jongeren, studenten, Stadjerspashouders: 3,50 euro).

Auteur

Marc Jansen