Inschrijving Menzis 4Mijl4You van start

GRONINGEN

De inschrijving voor de zevende editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra gaat dinsdagmiddag 13 juni van start. De 4Mijl4You staat voor zaterdagavond 7 oktober op de agenda.

De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra gaat over exact hetzelfde parcours als de Menzis 4 Mijl van Groningen die zondag 8 oktober wordt gehouden. Deelnemers kunnen de 6,437 kilometer tussen Haren en Groningen wandelend, fietsend, steppend, in de rolstoel, met een kinderwagen, op de skeelers of op een andere manier afleggen. Er zijn drie snelheidsgroepen, namelijk 4 kilometer, 8 kilometer en 15 kilometer per uur. "Het is geen wedstrijd, maar een gezellig en ludiek evenement met veel entertainment", benadrukt de organisatie.

Kids United

Bij de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra staat elk jaar een goed doel centraal. Dit doel is gelijk aan het goede doel van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Voor deze editie is Kids United, de voetbalclub voor kinderen en jongeren met een beperking, het goede doel. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een speciaal Kids United-polsbandje of stappenteller bestellen. Ook kan iedereen  7 oktober een donatie doen bij de collectanten. Stichting Kids United laat iedereen met een beperking scoren onder het motto: iedereen doet mee en niemand buitenspel! Met het geld dat Kids United ophaalt tijdens de 4 Mijl en de 4Mijl4You wil de club een eigen ministadion realiseren.

Meer startbewijzen

De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra was vorig jaar met 1500 deelnemers uitverkocht. Dit jaar is een groter aantal startbewijzen beschikbaar en worden drie startgroepen gevormd. Inschrijven is vanaf dinsdag 13 juni 16.00 uur mogelijk via www.4mijl4you.nl. Bij tijdige inschrijving ontvangen de deelnemers een startnummer met hun naam erop. Inschrijven kan individueel of als groep (vanaf tien personen).

Auteur

Marc Jansen