'Mark Talks': Mark Yeoman bespreekt hoofdprogramma Noorderzon

GRONINGEN

Het (internationale) hoofdprogramma van de 27ste editie van Noorderzon Performing Arts Festival Groningen is compleet. Dit programma wordt zaterdag 17 juni besproken in 'Mark Talks', een live talkshow, in het Grand Theatre Groningen.

Journalist Joost Ramaer vraag Noorderzons artistiek directeur Mark Yeoman in deze talkshow het hemd van het lijf over een aantal highlights uit het hoofdprogramma. Mark Yeoman haalt de voorstellingen uit alle uithoeken van de wereld naar Groningen. In het gratis toegankelijke 'Mark Talks' verklaart hij zijn keuzes.

Kaartverkoop

Vanaf elke 17de van de maand zijn kaarten beschikbaar voor een steeds grotere selectie voorstellingen. Op 17 juni is dat het hoofdprogramma, op 17 juli gaat het volledige programma van 2017 in de verkoop. De 27ste editie van Noorderzon vindt van donderdag 17 tot en met zondag 27 augustus 2017 plaats. De talkshow 'Mark Talks' op zaterdag 17 juni begint om 14.00 uur. Entree: gratis. Reserveren kan via info@noorderzon.nl.

Auteur

Marc Jansen