Camping op de Grote Markt tijdens Groninginnedag

GRONINGEN

Altijd al eens op de Grote Markt willen overnachten? Dat kan in het weekend van 24 juni, wanneer Groningen in de ban is van de grootste terugkomdag van het jaar: Groninginnedag.

Ter gelegenheid van deze reünie wordt een camping gebouwd op de Grote Markt. Terugkomers kunnen er overnachten tijdens hun bezoek aan Groningen.

Duurzame kartonnen tent

Er is ruimte voor zo’n 500 gasten op de Grote Markt. Zij kunnen overnachten in een duurzame tweepersoons kartonnen tent voorzien van een luchtbed en een slaapzak. De camping is alleen toegankelijk voor de campinggasten en voorzien van alle nodige sanitaire voorzieningen.

Campingcafé Nuchter

De camping krijgt daarnaast een heus campingcafé, Nuchter, op het VVV-kantoor. Voor een eierbal in combinatie met lokale bieren als d’Olle Grieze en Nuchter van Brouwerij Martinus. Het geheel wordt omlijst met muziek van beginnende en bekende muzikanten. Tickets voor de camping zijn online verkrijgbaar op: www.groninginnedag.nl/tickets. Meer informatie over Groninginnedag: www.groninginnedag.nl

Auteur

Marc Jansen