'Mystic Concert' en workshop Avi Adir in Groningen

GRONINGEN

De Israëlische multi-instrumentalist Avi Adir geeft woensdag 21 juni een concert in Synagoge Groningen. Een dag later geeft hij een workshop bij Edanz, eveneens in Groningen.

Avi Adir reist de hele wereld over. Hij wisselt zijn zang af met met een groot aantal zeer uiteenlopende instrumenten, waaronder de Indiase bansoeri, de Armeense doedoek, de Griekse bouzouki en de Egyptische ney. Zijn solo-concert in Synagoge Groningen onder de titel 'Mystic Concert' wordt aangekondigd als 'een stroom van improvisaties die de bezoeker meeneemt op een artistieke reis door tijd en ruimte'.

Workshop

Een dag na het concert (donderdag 22 juni) geeft Avi Adir een worksop 'Authentic Singing' bij EdanZ. Deelnemers leren hoe ze hun stem op een natuurlijke en intuïtieve manier kunnen gebruiken. 'Mystic Concert' op 21 juni begint om 20.00 uur. Entree: 15 euro (voorverkoop 12 euro). De workshop op 22 juni duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Deelname kost 35 euro. Workshop en concert samen: € 42. Reserveren voor beide evenementen en meer informatie: 06 - 33 980 345 of kadalente@yahoo.nl.

Auteur

Marc Jansen