Club Bavarois #2 in Grand Theatre in Groningen

GRONINGEN

De foyer van het Grand Theatre vormt zaterdag 24 juni het decor voor de tweede aflevering van de live radioshow ‘Club Bavarois’. Deze radioshow is zo lokaal dat hij alleen te beluisteren is voor wie naar het Grand Theatre komt.

De show focust zich op lokaal cultureel talent én lokale gasten met frisse ideeën om de wereld te verbeteren, te beginnen in Groningen.

Hoofdgast

Hoofdgast is Olaf Veenstra, directeur van de poppodia Vera en Simplon. Hij wordt door René Walhout geïnterviewd over zijn eerste jaar als opvolger van Robert Bangma.

Rutger Peereboom

Daarnaast wordt opgetreden door Rutger Peereboom. Hoewel vooral bekend als zanger/ gitarist van de indierockband Guard Lama speelt hij (sinds kort) ook solo. Verder heeft Club Bavarois een aantal vaste rubrieken: ● een column van Jaap-Henk Hoepman (Financieel Dagblad) over de relatie tussen mens en techniek; ● een vooruitblik op de culturele agenda van Groningen door Peter R. van der Heide; ● een radiocartoon door Fearless Cartooneer Ricky van Duuren; ● 'Plato-plaat' of 'Elpee-elpee'.

Deejay

Deejay, acteur en zanger van Avery Plains Jurgen Veenstra selecteert de muziek voor de uitzending en maakt de benen los na de uitzending. Het programma begint om 21.30 uur. Entree: gratis (of eigen bijdrage).

Auteur

Marc Jansen