Alain Clark naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

Alain Clark geeft donderdag 7 december een concert in De Oosterpoort in Groningen. Dit ter ondersteuning van zijn komend najaar te verschijnen nieuwe album.

Het is tweeënhalf jaar stil geweest rondom Alain Clark. De reden? Clarks droom om een Amerikaanse platendeal binnen te slepen werd in 2015 verwezenlijkt met een aanbod van Concord Records.

Doorbraak in Amerika

De afgelopen jaren is de zanger dan ook druk bezig geweest met het schrijven en opnemen van een nieuw album dat ook een doorbraak in Amerika moet verzekeren. Voor deze nieuwe plaat werkte Clark met een aantal bekende producers, waaronder Josh Gudwin, die onder meer etrokken was bij het laatste album van Justin Bieber. De eerste single ‘Kiss You The Same’ is net uitgebracht. Het concert begint om 20.00 uur. Entree: 18 euro. Tickets/ meer info: de-oosterpoort.nl. https://youtu.be/zBu2iqDAuho

Auteur

Marc Jansen