Fink naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

De Britse alleskunner Fink komt zondag 3 december voor een show naar De Oosterpoort in Groningen.

Fin Greenall maakte in de jaren ‘90 naam als danceproducer, maar besloot mid-2000 dat het tijd was voor een carrièreswitch. Samen met Tim Thornton (drums/ gitaar) en Guy Wittaker (bas) ontstond Fink; een project waarin Greenalls talent als singer-songwriter naar voren komt. Als Fink heeft Greenall inmiddels zeven albums uitgebracht. Het laatste album ‘Horizontalism’ stamt echter alweer uit 2015. Sindsdien hield Fink zijn fans bezig met het side-project Fink’s Sunday Night Blues Club. Een nieuw Fink-album is nu in de maak. Aanvang: 20.00 uur. Entree: 29 euro. Meer info/ kaartverkoop: de-oosterpoort.nl. https://www.youtube.com/watch?v=BsjBtNvgQ8Q

Auteur

Marc Jansen