Acht nieuwe namen voor festival Rockit in De Oosterpoort

GRONINGEN

De Oosterpoort heeft acht nieuwe namen bekendgemaakt voor het festival Rockit.

Dit zijn: Thundercat, Miles Mosley, Mark Guilliana Jazz Quartet, Avishai Cohen Quartet (trompet), Allison Miller’s Boom Tic Boom, tUnE-yArDs, TaxiWars en Knower. Eerder al werd de komst van Herbie Hancock, BADBADNOTGOOD, Shabaka & the Ancestors, Jeff Parker & Rob Mazurek, Donny McCaslin Group en duo Ben van Gelder/ Reinier Baas aangekondigd.

Versmeltingen van genres en stijlen

Rockit beleeft zaterdag 11 november zijn eerste editie. Het is een nieuw, avontuurlijk en grensoverschrijdend festival vol versmeltingen van genres en stijlen. De bezoekers van Rockit kunnen rekenen op een mix van rising stars tot gevestigde namen, verdeeld over vijf podia in De Oosterpoort in Groningen. Aanvang: 16.00 uur. Tickets kosten 47,50 euro. Meer informatie: www.rockit-festival.nl.

Auteur

Marc Jansen