Charles Bradley alsnog naar Groningen

GRONINGEN

Charles Bradley & His Extraordinaires geven zondag 10 december een concert in De Oosterpoort Groningen.

Dit concert stond eigenlijk vorig jaar december gepland. In aanloop naar de tournee werd echter kanker geconstateerd bij Charles Bradley. 'The Screaming Eagle of Soul’ werd daardoor gedwongen alles af te zeggen. Inmiddels heeft Bradley de strijd gewonnen en wil hij alle geannuleerde shows weer inhalen.

Charles Bradley

Charles Bradley begon als James Brown-imitator, maar geldt sinds zijn ontdekking in 2002 als een heuse ‘soulgoeroe’. Zijn debuutalbum ‘No Time For Dreaming’ werd door het Britse muziekblad Mojo verkozen tot een van de beste albums van 2011. Charles Bradley komt naar De Oosterpoort ter promotie van zijn in 2016 verschenen album ‘Changes’. Hij laat zich daarbij vergezellen door een zevenkoppige band. Aanvang: 20.00 uur. Kaarten (à 26 euro) zijn verkrijgbaar via www.de-oosterpoort.nl en ticketmaster.nl.

Auteur

Marc Jansen