Koepeltjes Festival 2017 in Eelde

EELDE

Het centrum van Eelde, Museum De Buitenplaats en de Dorpskerk van Eelde vormen vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli het decor voor het Koepeltjes Festival.

Omdat de gemeente Tynaarlo dit jaar de culturele gemeente van de provincie Drenthe is, is sprake van een CultuurHeel Tynaarlo-editie. Het festival en alle podia zijn beschikbaar voor de gehele gemeente Tynaarlo: Bunne, De Punt, Eelde, Midlaren, Paterswolde, Tynaarlo, Winde, Zeegse, Zuidlaarderveen, De Groeve, Donderen, Eelderwolde, Oudemolen, Taarlo, Vries, Yde, Zeijen, Zuidlaren. Het festivalterrein biedt ruimte aan vier professionele podia voor livemuziek, meerdere koepeltenten met klein entertainment, een klassiek podium, sfeerverlichting, een gedichtentuin, horecapunten, het koepeltjes kinderplein met klimwand, straattheater en kunst. Het festival is vrijdag 30 juni van 20.00 tot 01.00 uur en zaterdag 1 juli van 13.00 tot 01.00 uur. Entree: gratis. Meer informatie: www.koepeltjesfestival.nl

Auteur

Marc Jansen