Open les Musicaschool Groningen

GRONINGEN

Stichting Musicalschool Groningen heeft voor donderdag 6 juli een open les georganiseerd. Plaats van handeling is de locatie Coendersweg van de Tamarisk.

In de open les krijgen de leerlingen van Musicalschool Groningen een extra les, waaraan iedereen tussen de 12 en 18 jaar kan meedoen. Zodat belangstellenden een goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten van de school. Een tweede open les volgt na de zomervakantie.

Zingen, dansen en acteren

Leerlingen van de Musicalschool Groningen gaan het hele schooljaar op donderdagavond naar de musicalklas. Onder begeleiding van Marjon Geldof leren ze de kneepjes van het musical-vak: zingen, dansen, acteren. Om het jaar voeren ze een musical op met alles erop en eraan. Elk schooljaar wordt afgerond met een openbaar optreden. Soms verzorgt de groep een extra optreden, bijvoorbeeld tijdens een kerstuitvoering, en elk jaar tijdens eindpresentatie van Muziekschool Marjon Geldof. De open les duurt van 18.00 tot 21.00 uur. Deelname is gratis.

Auteur

Marc Jansen