Screw Up 2017 in De Pijp Groningen

GRONINGEN

In purpose hub De Pijp Groningen in het Ebbingekwartier wordt donderdag 6 juli Screw Up 2017 gehouden. Screw Up 2017 is de viering van het falen en vooral het leren van dat falen.

Screw up 2017 creëert een omgeving waarbinnen ondernemende sprekers en workshopbegeleiders de deelnemers meenemen in hun persoonlijke faalverhalen. De deelnemers komen niet alleen om te luisteren, maar gaan ook daadwerkelijk experimenteren én worden uitgedaagd om zelf ook te falen. In een vijftal workshops gaan ze zelf aan de slag en zijn ze onderdeel van een levend experiment.

Vertellen over screw ups

Vier ondernemers vertellen over de ervaring met hun eigen screw ups. Ondernemer Wilbert van de Kamp, bekend van Omapost en Oosterhouw, vertelt zijn verhaal over het welbekende ‘in zeven sloten tegelijk lopen’. Tim Laning van Grendal Games neemt de luisteraars mee in de gefaalde ontwikkeling van zijn game voor Xbox Live, waarbij er door verkeerde afspraken heel veel geld in een bodemloze put is verdwenen. Het doe-gedeelte wordt onder meer ingevuld door naaiatelier Van Hulley die de workshop ‘Samen naaien, Stof tot nadenken’ geeft en Thomas Mook van Stranger things have happened die de deelnemers de basis van het improviseren leert. Screw Up 2017 duurt van 17.00 tot 22.00 uur. Een toegangskaartje kost € 20,83 en is te bestellen via www.screwup.nl/event. Hier is ook een kortingscode voor 50 % te vinden.

Auteur

Marc Jansen