Ulteam met 'ImproWeerwolven' in De Bovenkamer van Groningen

GRONINGEN

De Groninger vereniging voor improvisatietheater Ulteam staat vrijdag 7 juli met ‘ImproWeerwolven: De Gouden Eeuw’ in De Bovenkamer van Groningen.

‘ImproWeerwolven’ is een combinatie van improvisatietheater en het populaire spel ‘Weerwolven van Wakkerdam’ van 999 Games. In dit spel wordt de rust in het dorpje Wakkerdam wreed verstoord door enkele weerwolven. De spelers kunnen zowel dorpeling als weerwolf zijn. Het doel van het spel is om de andere ‘soort’ uit te schakelen.

Publiek heeft laatste woord

Het publiek heeft een belangrijke rol tijdens de voorstelling. Ze hebben het laatste woord en beslissen wie wordt terechtgesteld. Zou het lukken om de weerwolven te vangen voor het te laat is? Maar hoe herken je een weerwolf eigenlijk? En wie is er te vertrouwen? Aanvang: 20.30 uur. Entree: 8,50 euro. Kaartverkoop: www.ulteam.nl.

Auteur

Marc Jansen