Wijkgesprek PvdA Groningen in Selwerd

GRONINGEN

De PvdA Groningen brengt maandag 3 juli een bezoek aan de wijk Selwerd in Groningen.

Raadsleden gaan bij Wijkbedrijf Selwerd in de Bottelroosstraat in gesprek met bewoners, bedrijven en instellingen uit de wijk. Deelnemers kunnen zelf bespreekpunten aandragen voor dit wijkgesprek: variërend van leefbaarheid en veiligheid tot ruimtelijke ordening en zorg.

Ombudsteam

Het PvdA Ombudsteam is ook bij het wijkgesprek aanwezig. Buurtbewoners met problemen in hun persoonlijke situatie kunnen ondersteuning krijgen van de Ombudsteam-vrijwilligers. Zij helpen bij kleine en grote ergernissen. Bij overlast, criminaliteit, juridisch getouwtrek en gebrekkige huisvesting. Het wijkgesprek begint om 20.00 uur. Voorafgaand aan het wijkgesprek gaan de PvdA'ers canvassen - ofwel deurtjebellen - in de wijk.

Auteur

Marc Jansen