Concert Sergei Bolotny en Keiko Sakuma in Museum Vosbergen

EELDE

Violist Sergei Bolotny en pianiste Keiko Sakuma geven zaterdag 8 juli samen een concert in Museum Vosbergen in Eelde. Zij presenteren een programma met werken van Beethouven, Schubert, Kodaly en Prokofjev.

De in Oekraïne geboren Sergei Bolotny is sinds 2010 plaatsvervangend tweede concertmeester bij het Noord Nederlands Orkest. Als solist en kamermusicus heeft hij aan vele internationale concoursen meegedaan. Hij viel daarbij regelmatig in de prijzen. De in Tokia geboren Keiko Sakuma treedt als soliste, begeleidster en in ensembles regelmatig op in Oostenrijk, Duitsland, Italië, Slovenië, Bulgarije, Japan, USA en sinds 2012 ook in Nederland. Afgelopen zomer was zij begeleidster bij het Musikseminar in Wenen. Aanvang: 20.15 uur. Entree: 5 euro. Reserveren (wordt aangeraden): 050-3081291 of info@museumvosbergen.nl.

Auteur

Marc Jansen