VERA Zienema introduceert 'Wansmakelijk Goed'

GRONINGEN

VERA Zienema, de bioscoop van Vera in Groningen, introduceert een nieuw concept: 'Wansmakelijk Goed'.

"Wij van 'Wansmakelijk Goed' houden van films die niet altijd even prettig bij het (grote) publiek vallen", vertellen de VERA Zienema-programmeurs Floor Heering en Hilde van der Wal uit. "Van buitengewoon slecht tot grandioos goed; al onze 'Wansmakelijk Goed'-avonden staan in het teken van wansmaak. Of het nu gaat om smerige gore, verbazingwekkend foute b-films, of juist om onconventionele, lugubere meesterwerken. Wij vinden het allemaal fantastisch en selecteren daarom de verrukkelijkste kost voor de wansmaakpapillen." 'Wansmakelijk Goed' wordt dinsdag 11 juli afgetrapt met een 'hilarische verrassingsfilm'. Aanvang: 20.30 uur. Meer informatie: www.facebook.com/events/

Auteur

Marc Jansen