Verhalenfestival Stories @ Sterrebos in Groningen

GRONINGEN

In het Sterrebos in Groningen wordt donderdag 13 juli het kleinschalige verhalenfestival 'Stories @ Sterrebos' gehouden.

“Na het herhaalde succes van 'Dichters in het Donker' en de sfeervolle 'Sterrebos Live'-zondagmiddagconcerten werd het tijd voor weer een nieuw initiatief om de prachtige muziekkoepel nieuw leven in te blazen”, zegt Bert Katerberg van het organiserende Comité Sterrebos Live. “Vooral op zomerse avonden hangt een mythische sfeer op deze luisterrijke locatie. Die is uitstekend geschikt om verhalen te vertellen. Niet alleen verhalen van vroeger en veraf, maar ook van hier en nu.”

Stories @ Sterrebos

Voor de eerste editie van 'Stories @ Sterrebos' zijn spoken word artist Annemiek Rosaria, De Vertelketel (Herman Kruize uit Groningen), sjamaniste Jeanet Landman uit Assen en meesterverteller Guillaume Pool uit Haren vastgelegd. Het festival duurt van 20.00 tot ongeveer 23.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen