Excursie 'Proef de zomer' in natuurgebied Kardinge

GRONINGEN

Natuurmonumenten houdt zondag 16 juli in natuurgebied in Kardinge  in Groningen de excursie 'Proef de zomer'. 

Deelnemers ruiken en proeven aan al dan niet eetbare planten. Dit gebeurt onder leiding van de wijknatuurgidsen Ellen Rigerting en Peter Kruijt van Natuurmonumenten. De anderhalf uur durende excursie staat twee keer geprogrammeerd; om 10.30 uur en om 14.00 uur. De ochtendwandeling is met name bedoeld voor kinderen tot 10 jaar (met hun begeleiders), de middagwandeling voor oudere kinderen en volwassenen. De wandeling heeft een lengte van 4 kilometer. Startpunt is de parkeerplaats tegenover de Stefanuskerk in Noordijk.

Deelname is gratis. Aanmelding (tot 15 juli 18.00 uur): www.natuurmonumenten.nl of www.natuurmonumenten.nl.


Auteur

Marc Jansen