City Stage: podium voor talent in Groninger binnenstad

GRONINGEN

Op de Grote Markt wordt zondag 16 juli de eerste editie gehouden van City Stage. Dit is een podium voor amateurkunstenaars in de binnenstad van Groningen.

City Stage is een initiatief van de Groninger City Club, de Klankbordgroep Amateurkunst en VRIJDAG. De initiatiefnemers vinden dat er meer amateurkunstenaars te zien en te horen moeten zijn in de binnenstad van Groningen en bieden met City Stage een podium. Vanaf 13.00 uur zijn optredens geprogrammeerd van achtereenvolgens Circus Santelli, dat de voorstelling 'Pluk' speelt, musicalgroep Vals Alarm en dansschool Let’s Swing met rock & roll-band Gold Diggin’ Papa.

City of Talent

“Groningen is een City of Talent en dat talent willen wij aan de bezoekers van de binnenstad tonen", zegt Iris van Dijk van VRIJDAG. "Bezoekers worden verrast met aansprekende, sprankelende optredens op ons podium op de Grote Markt.” In september volgt een tweede editie met een muziek- en dansprogramma.

Auteur

Marc Jansen