Start kaartverkoop Noorderzon 2017 in Grand Theatre

GRONINGEN

In het Noorderzon Ticket- en Infocentrum in het Grand Theatre in Groningen start maandag 17 juli om 12.00 uur de kaartverkoop voor Noorderzon Performing Arts Festival Groningen 2017. De 27ste editie van Noorderzon vindt van donderdag 17 tot en met zondag 27 augustus plaats in het Noorderplantsoen en de binnenstad van Groningen.

Het Noorderzon Ticket- en Infocentrum is vanaf maandag 17 juli 12.00 uur dagelijks geopend. De goed geïnformeerde kaartverkopers kunnen belangstellenden ook adviseren en helpen met het kiezen van de voorstelling die het beste bij hen past. Naast de verkoop in het Grand Theatre gaat maandag 17 juli om 12.00 uur ook de online kaartverkoop van start: www.noorderzon.nl.

Locals Talk

Enkele uren na de start van de kaartverkoop is het tijd (20.00 uur) voor Local Talks. Dit een talkshow met Arno van der Heyden en een aantal gasten over het uitgebreide lokale programma van Noorderzon. Toegang tot deze talkshow in het Grand Theatre is gratis. Reserveren kan via info@noorderzon.nl.

Kiosken in Noorderplantsoen

Tijdens het festival zijn in het Noorderplantsoen drie kiosken te vinden: de Centrale Kiosk, Kiosk Zuid en Kiosk Noord. Ook hier staan kaartverkopers klaar om vragen te beantwoorden en te adviseren over het programma. De Centrale Kiosk opent al op maandag 14 augustus om 13.00 uur. Kiosk Zuid en Kiosk Noord zijn alleen tijdens het festival geopend.

Mystery Route

Wie niet kan of wil kiezen, kan een Mystery Route door het programma van Noorderzon nemen. Noorderzon stelt hiervoor een geheim programma samen. Deelnemers horen pas diezelfde dag welke voorstellingen zij allemaal gaan zien. Mystery Routes zijn vanaf maandag 17 juli 12.00 uur te bestellen of zijn tijdens het festival verkrijgbaar in een van de kiosken. Er zijn korte routes voor de relaxte bezoeker en langere routes voor ondernemende bezoekers.

Advies op maat

Voor belangstellenden die niet in staat zijn advies in te winnen bij het Ticket- en Infocentrum is help mij kiezen in het leven geroepen. Vanaf de start van de kaartverkoop is het mogelijk om via www.noorderzon.nl te chatten met medewerkers over alles wat met de kaartverkoop te maken heeft. De chat is open op werkdagen tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Voor een advies op maat kan ook naar helpmijkiezen@noorderzon.nl gemaild worden.

Auteur

Marc Jansen