Fotowedstrijd Festival van de Geest: Spelen met (de) ruimte

GRONINGEN

Het Festival van de Geest in Groningen heeft een fotowedstrijd uitgeschreven met als thema: 'Spelen met (de) ruimte'. De winnende foto's worden tijdens het Festival van de Geest tentoongesteld in de Nieuwe Kerk in Groningen.

Het Festival van de Geest is een vierdaags festival dat plaatsvindt in en rondom de Nieuwe Kerk. Het festival, dat is georganiseerd door Bewonersorganisatie HortusEbbinge in samenwerking met De Nieuwe Kerk, is dit jaar van don donderdag 7 tot en met zondag 10 september. Thema van het festival is: 'Spelen met (de) ruimte'. Dit is dus ook het thema van de fotowedstrijd. 'Het thema kan op verschillende manieren tot de verbeelding spreken en worden ingevuld, met andere woorden: speel met deze ruimte', stelt de organisatie in een persbericht.

Spelregels

Voor de fotowedstrijd zijn twee leeftijdscategorieën vastgesteld: tot en met 15 jaar en vanaf 16 jaar. Per deelnemer mogen drie foto’s worden ingestuurd. Een jury bepaalt de uitslag. De beste foto's worden tentoongesteld in De Nieuwe Kerk. Daarnaast wordt een selectie gemaakt voor een kalender. De opbrengst van de verkoop van de kalender komt ten goede aan noodzakelijke aanpassingen in en aan de Nieuwe Kerk. Meer informatie/ aanmelden: www.hortusebbinge.nl/aanmeldformulier

Auteur

Marc Jansen