Première documentaire GroenLinks-raadslid Glimina Chakor

Groningen

[caption id="attachment_49344" align="alignright" width="97"] Glimina Chakor.[/caption]

GRONINGEN - In wijkcentrum Het Floreshuis in Groningen gaat donderdag 13 juli de documentaire Glimina Chakor zoekt ‘De Verbinding’ in première. Aansluitend kunnen bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje speeddaten om elkaar beter te leren kennen.

Nieuwe Stadjers

Glimina Chakor bezocht voor haar documentaire een aantal 'nieuwe Stadjers'. Om te ontdekken wat hun dromen zijn. Want hoe is het om als vluchteling in Groningen terecht te komen? En lukt het deze 'nieuwe Groningers' om in contact te komen met de 'oude Groningers'? De filmvertoning begint om 16.30 uur. Entree: gratis. https://youtu.be/6aIkhNhdWqo

Auteur

Marc Jansen