Kino Klandestino vanavond te gast bij Be Quick 1887

HAREN

De zevende editie van top secret cinema Kino Klandestino vindt plaats bij voetbalclub Be Quick 1887.

Nieuwsgierige filmliefhebbers zijn vanavond (zaterdag 15 juli) te gast in het monumentale Stadion Esserberg in Haren. Traditiegetrouw past de film bij de locatie, maar welke film het precies is, is nog niet bekendgemaakt.

Tropical summer special

Kino Klandestino opent deuren die normaal gesloten blijven en brengt filmliefhebbers op plaatsen waar ze nog nooit zijn geweest of die men dacht te kennen. Filmliefhebbers konden aan de hand van hints raden waar de geheime bioscoop dit keer zou neerstrijken. Kino Klandestino #7 - tropical summer special - is aangekondigd als 'de perfecte zomervakantie pre-party'. Dat de weersomstandigheden niet heel tropisch zijn, mag de pret niet drukken. De tribune van het stadion is overdekt, waardoor alle bezoekers gegarandeerd droog zitten.

Sportief Hawaii

De vrijblijvende dresscode is ‘sportief Hawaii’. Er zijn nog genoeg kaarten te koop aan de deur. Er is geen pin aanwezig. Kino Klandestino #7 steunt het goede doel Kids United, een stichting die zich inzet voor speciale voetbaltrainingen voor jeugd met een beperking. De deuren gaan om 20.30 uur open. Het programma begint om 21.30 uur. Kaartverkoop aan de deur: 13 euro. Meer informatie: www.kinoklandestino.nl  

Auteur

Marc Jansen