Speeltuinenfietstocht in de zomervakantie

GRONINGEN

Carina Havenga de Poel van Xplore Grunn heeft in samenwerking met WIJ Selwerd een serie speeltuinenfietstochten georganiseerd.

De eerste tocht staat gepland voor dinsdag 25 juli. Bij voldoende belangstelling volgen tochten op de dinsdagen 1 en 8 augustus. De activiteit is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. Zij gaan samen op 'speeltuinenjacht' en leren daardoor hun eigen wijk en de omliggende wijken beter kennen. En is het kind uitgespeeld, wordt de route vervolgd: richting een volgende speeltuin. De tocht duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Verzamelpunt is de Huiskamer van WIJ OAK Selwerd. Deelname kost 2,50 euro per gezin (inclusie drinken en fruit tijdens een picknick). Aanmelding: naomi.groenman@wij.groningen.nl.

Auteur

Marc Jansen