'Druk gedoe in GRID' in de zomervakantie

GRONINGEN

Onder de noemer 'Druk gedoe in GRID' staan in de zomervakantie aanschuifactiviteiten geprogrammeerd in GRID Grafisch Museum Groningen.

Van 25 juli tot en met 1 september zijn er steeds van dinsdag tot en met vrijdag activiteiten die variëren van marmeren tot en met zelf papier maken. De activiteit duurt doorgaans ongeveer dertig minuten. In de tussentijd kunnen de mama’s, papa’s, opa’s en oma's het museum en de tentoonstelling 'Papier Ontvouwd. Groningers en hun papier' bezichtigen.

Aanschuifactiviteiten

Kinderen (vanaf 4 jaar) kunnen elke dinsdag marmeren - patronen maken met inkt op water en deze afdrukken op papier. Elke woensdag kan een klein boekje gemaakt worden; voor kinderen vanaf 7 jaar. Voor de donderdagen staat de aanschuifactiviteit 'Graveren in foam' (vanaf 4 jaar) geprogrammeerd. En elke vrijdag kunnen kinderen vanaf 4 jaar papier maken. Meer informatie: www.gridgroningen.nl

Auteur

Marc Jansen