Springkussenfest 2017 mét kids-editie op Drafbaan Groningen

GRONINGEN

Drafbaan Groningen is binnenkort weer toneel van het Springkussenfest 2017. Met een 'kids-editie' op vrijdag 4 en een '18-plus-editie' op zaterdag 5 augustus.

De meest uiteenlopende springkussens, stormbanen, glijbanen en spectaculaire wipe-out-zones bieden in totaal 15.000 vierkante meter speelplezier. Voor bezoekers die in badkleding los willen gaan op waterglijbanen en/ of mee willen doen met de watergames zijn lockers beschikbaar. Een en ander gaat gepaard met live-optredens van Wickedways, Miquel Kaidel, Danny da Costa, Don Vie, Praia del Sol, Vals Bezig, Asino en headliner Stuk TV Freestyle. Voor een hapje en een drankje wordt een chill-area ingericht. De kids-editie duurt van 12.00 tot 20.00 uur, de 18+-editie van 13.00 tot 23.00 uur.

Auteur

Marc Jansen