Kriebelbeestjes zoeken in het Reitdiep

GRONINGEN

  Op zaterdag 5 augustus organiseert Het Groninger Landschap de jeugdexcursie: Kriebelbeestjes zoeken.

Weet jij wat er allemaal in en bij de grond leeft? Dat ga jij zaterdag 5 augustus onderzoeken. Misschien vind je wel een mooi lieveheersbeestje of een gekke pissebed. Het bezoekerscentrum biedt naast exposities en diverse activiteiten onder andere: een prachtige film over het Reitdiepgebied met Floortje Dessing en een leuke winkel met diverse streekproducten en wandel- en fietsroutes. Buiten is het een beestenboel en is er een heuse tokkelbaan voor jong en oud. Locatie: Bezoekerscentrum Reitdiep, Wolddijk 103, 9738 AD in Groningen. Tijd: 14.00 - 16.00 uur. Deelname is gratis, de activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden.

Auteur

jkunst