Eerste editie Zomerstad van start

GRONINGEN

Holy summer! Wie deze zomervakantie in Groningen blijft hoeft zich niet te vervelen, want nog heel even en dan gaat de eerste editie van Zomerstad beginnen.

Een bomvol programma met dagelijks gratis activiteiten staat klaar van 30 juli t/m 13 augustus. Zet 30 juli maar alvast groot in je agenda, want deze dag wordt de Grote Markt omgetoverd tot een waar kinderparadijs. Maar liefst 25 wilde attracties komen samen rondom het Stadhuis op de Grote Markt, van springkussens tot grote stormbanen.
Uitgesprongen? Dan kun je van 12:00 tot 15:00 aanschuiven bij de workshop parade outfit maken onder leiding van de Pretvormers. Is je outfit klaar dan kun je meelopen met de parade om 15:30 van de Grote Markt naar Zomerwelvaart aan de Hoge der A.

Auteur

jkunst