15e editie B&C Bommen Berend Loop

GRONINGEN

Zondag 27 augustus organiseert Groningen Atletiek in het kader van het Loop Circuit Noord Nederland de 15e B&C Bommen Berend Loop 2017. De organisatie verwacht circa 900 deelnemers.

De start van de B&C Bommen Berendloop is op de Atletiekbaan in het Stadspark. U kunt inschrijven voor de Lutje 4 mijl (een lutje 6.4 kilometer), de 10 kilometer en de halve marathon. Daarnaast zijn er lopen van 600 en 1000 meter op de baan voor kinderen van 4 tm 11 jaar. Voor uitgebreide informatie zie de website www.bommenberendloop.nl. U kunt zich via de website inschrijven. Ook op de dag van de wedstrijd is inschrijving nog mogelijk. Het parcours is uitgezet in het prachtige natuurgebied De Onlanden! Via de website kunt u het parcours van de verschillende lopen bekijken. “Naast deelnemen is komen kijken ook zeker de moeite waard”, meldt de organisatie.      

Auteur

jkunst