Aurinka van Bohemen houdt lezing 'De achterkant van kanker'

GRONINGEN

 Op 10 september zal Aurinka van Bohemen een lezing verzorgen over haar periode met borstkanker (2015). Als ervaringsdeskundige vertelt zij -aan de hand van haar talloze blogs- over de impact van de diagnose en de behandelingen in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis te Amsterdam.

Intens gedreven deed zij twee jaar lang onderzoek naar de oorzaak van haar kanker. Haar innerlijke stem en nuchter verstand wezen haar de weg. Uiteindelijk vond ze heel verrassend en logisch haar antwoorden. Kanker, angst en lijden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Aurinka zal de luisteraar meenemen naar de achterkant van kanker, alwaar er inzicht, betekenis, rust en vertrouwen in het proces zullen zien. Datum: Zondag 10 september van 14.00 tot 17.00 uur Locatie: Het Ayurveda Instituut Hippocrateslaan 40 in Groningen Entree: 15 euro  Opgeven kan via inspireyouryoga@gmail.com

Auteur

jkunst