Proef de zomer! in natuurgebied De Onlanden

EELDERWOLDE

Natuurmonumenten houdt zondag 27 augustus een excursie in natuurgebied De Onlanden in Eelderwolde. De excursie is getiteld: 'Proef de zomer!'.

Deelnemers maken onder leiding van een boswachter van Natuurmonumenten met planten die wel of juist niet gegeten kunnen worden. Ze worden bovendien uitgenodigd smaakjes die ze lekker vinden te verzamelen en na afloop een kopje van hun eigen kruidenthee te drinken. De excursie staat twee keer geprogrammeerd: om 10.30 uur (speciaal voor kinderen tot 10 jaar) en om 14.00 uur. De excursie duurt negentig minuten. Vertrekpunt is Boswachter Bart’s schuurtje bij De Onlanderij. Aanmelding: www.natuurmonumenten.nl/activiteiten/proef-de-zomer of www.natuurmonumenten.nl/activiteiten/proef-de-zomer.

Auteur

Marc Jansen